פלח דלעת חתוך לקוביות, משולשים ושאר מצולעים,
(כן זה שווה את הנראות הסופית).
מוקפצות בשמן זית כ-4 דקות.
לרוטב:
דבש וסילן מומסים במים חמים +
אבקת קינמון + מקל קינמון +
מעט ציפורן טחון +
פלפל שחור גרוס +
מלח אטלנטי דק
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
שופכים את הרוטב על הקוביות ומערבבים קלות.
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מניחים על נייר אפייה בתוך תבנית לתנור לכ- 30 דקות או, עד השחמה קלה.
להגשה אפשר לפזר מעל
בתיאבון!
ריבועי דלעת במקווקוות
הצטרפו לניוזלטר שלי ואחת לתקופה אשלח לכם עדכונים על פריטים חדשים, סיפורים מאחורי הקלעים וגם על הטבות ומבצעים חמים.