סלט כרישה ברוטב מתקתק

מתכון פשוט לסלט כרישה, תוספת שתשדרג כל כריך 

ומוצלחת כחלק מברכות ראש השנה.


סלט כרישה ברוטב מתקתק 

8 כרישות צעירות או 3 גדולות עבות חתוכות לטבעות.
מוקפצות בשמן זית כ-4 דקות. 

לרוטב:
שמן זית +
חומץ בלסמי+
סילאן+
שיני שום
 


את כל מרכיבי הרוטב טוחנים יחד במעבד.
עם הזהבת הכרישה מוסיפים את הרוטב הטחון,
אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט מים למחבת.
מתבלים במלח ופלפל גרוס.
כדקה - שתיים לערבוב על האש והסלט מוכן.
לאחר צינון קל אוהבת לפזר עליו שומשום קלוי

בתיאבון! 


סלט כרישה מבושל לראש השנה, דינגו קרמיקה בעבודת ידסלט כרישה בצלחת רימון



רוצים לדעת מה חדש לפני כולם?

הצטרפו לניוזלטר שלי ואחת לתקופה אשלח לכם עדכונים על פריטים חדשים, סיפורים מאחורי הקלעים וגם על הטבות ומבצעים חמים.




הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.