סלט כרישה ברוטב מתקתק


1 דקות קריאה

מתכון פשוט לסלט כרישה, תוספת שתשדרג כל כריך 

ומוצלחת כחלק מברכות ראש השנה.


סלט כרישה ברוטב מתקתק 

8 כרישות צעירות או 3 גדולות עבות חתוכות לטבעות.
מוקפצות בשמן זית כ-4 דקות. 

לרוטב:
שמן זית +
חומץ בלסמי+
סילאן+
שיני שום
 


את כל מרכיבי הרוטב טוחנים יחד במעבד.
עם הזהבת הכרישה מוסיפים את הרוטב הטחון, אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט מים למחבת.
מתבלים במלח ופלפל גרוס.
כדקה - שתיים לערבוב על האש והסלט מוכן.
לאחר צינון קל אוהבת לפזר עליו שומשום קלוי

בתיאבון! 


סלט כרישה מבושל לראש השנה, דינגו קרמיקה בעבודת ידסלט כרישה בצלחת רימון


* רוצה להיות מעודכנת בסיפורים חדשים שעולים, בחדשות והטבות ישר למייל שלך,
זה כאן בלינק-  ttps://bit.ly/3kubNUu


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.