מתכון מנצח - אורז חגיגי עם כרישה בקלי קלות

קוראים לה כרישה, לוף, פארסה וגם כרתי בליל הסדר. היא תמיד תקפיץ את המנה. הידעתם שלכרישה יש שורשים של בית מלוכה ועל מצע של אורז מלא זו מנה שהיא חגיגה.

קרא עוד
0 הערות
פלפלים חריפים עם עגבניות שרי

פלפל חריף הוא ניצוץ של תשוקה. כולו אנרגיה מחממת, ממריצה, מניעה לחיים. תוספת פלפל תמיד תקפיץ את המנה. מומלץ מאד בחורף כמזון מחמם אך בטח שלא נוותר עליו בקיץ (גם אם הוא יגרום לנו קצת להזיע).

קרא עוד
0 הערות
החיים לא שחור לבן, אוהבת אותם מלאים בצבע

את השפע הויזואלי השמח שמרחיב את הלב, את זה כולנו רוצים. החג הזה שוב נשב גרעינים גרעינים ואולי אם נשאג את ברכות החג חזק יותר שגם השכנים ישמעו, זה ירגיש לנו יותר שמח.

קרא עוד
0 הערות
מתכון קליל לפשטידת זוקיני שמיר בצילחות מפתיע ומיוחד

מתכון קליל וטעים של פשטידת זוקיני שמיר בתבנית פאי ארוכה במיוחד, מצולחתת על מגש אובלי שגם היא ארוך במיוחד. אחד היתרונות בלהיות קרמיקאית הוא שאם אין לי צלחת מתאימה אז אני יוצרת אותה...

קרא עוד
0 הערות
דג סלמון במרינדה, מפתיע כמה פשוט

כמעט בכול ערב שבת, דג הסלמון מככב אצלי על השולחן. אני מכינה אותו בשלוש גרסאות- מרוקאי חריף, גרסת חריימה וגרסת תנור. את גרסת התנור אימצתי כשהילדים היו קטנים... אז הנה מתכון מתכון קל ומהיר הכנה של דג סלמון בתנור. 15 דקות בלבד. מוגש בקערה א-סימטרית בגוון אוקיאנוס.

קרא עוד
0 הערות
פשטידת צ'יפס שמכינים בצ'יק

הכל יותר קל כשיש צ'יפס מוכן לתנור, ואת הפשטידה הזו כל הילדים אוהבים. לחתוך למשולשים ולארוז בסל פיקניק. ויש שאוהבים אותה בתוך פיתה כמו חביתה, עם הרבה קטשופ מעל...

קרא עוד
0 הערות
סלט כרישה ברוטב מתקתק

מתכון פשוט לסלט כרישה ברוטב מתקתק. תוספת שתשדרג כל כריך ומוצלחת כחלק מברכות ראש השנה.

קרא עוד
0 הערות
סלט סלק בתיבול סודי

תגיד, מה את מוסיפה לסלק? זה לא סוד, ולקח לי זמן לעלות על זה. אני מגלה לך וממליצה, כי התוספת הזו בתיבול באמת מעיפה את הסלק...

קרא עוד
0 הערות
קוביות דלעת בקינמון

הסתיו מגיע והדלעת מככבת. הנה מתכון קליל של קוביות דלעת, מתאים למנת פתיחה מתקתקה וגם כחלק מברכות ראש השנה.

קרא עוד
0 הערות
פסטה ברוטב חצילים וזוקיני מצולחתת בקערת "האובלי שלי"

הפסטות, תמיד חלק מהארוחות הביתיות שלנו. הן תמיד נגמרות מהר ובטח שבחג השבועות. הכיף בהכנת פסטה שלא קיים חומר גלם שאי אפשר לעשות ממנו רוטב עבורה. בהכנת פסטות אין מקום לשמרנות והיצמדות למתכונים ואני ממש מתה על זה.

קרא עוד
0 הערות