מנה מנצחת מתחילה בצלחת


מתכון קליל וטעים של פשטידת זוקיני שמיר בתבנית פאי ארוכה במיוחד, מצולחתת על מגש אובלי שגם היא ארוך במיוחד. אחד היתרונות בלהיות קרמיקאית הוא שאם אין לי צלחת מתאימה אז אני יוצרת אותה...

קרא עוד

את השפע הויזואלי השמח שמרחיב את הלב, את זה כולנו רוצים. החג הזה שוב נשב גרעינים גרעינים ואולי אם נשאג את ברכות החג חזק יותר שגם השכנים ישמעו, זה ירגיש לנו יותר שמח.

קרא עוד

הכל יותר קל כשיש צ'יפס מוכן לתנור, ואת הפשטידה הזו כל הילדים אוהבים. לחתוך למשולשים ולארוז בסל פיקניק. ויש שאוהבים אותה בתוך פיתה כמו חביתה, עם הרבה קטשופ מעל...

קרא עוד

מתכון פשוט לסלט כרישה ברוטב מתקתק. תוספת שתשדרג כל כריך ומוצלחת כחלק מברכות ראש השנה.

קרא עוד

תגיד, מה את מוסיפה לסלק? זה לא סוד, ולקח לי זמן לעלות על זה. אני מגלה לך וממליצה, כי התוספת הזו בתיבול באמת מעיפה את הסלק...

קרא עוד

הסתיו מגיע והדלעת מככבת. הנה מתכון קליל של קוביות דלעת, מתאים למנת פתיחה מתקתקה וגם כחלק מברכות ראש השנה.

קרא עוד

הפסטות, תמיד חלק מהארוחות הביתיות שלנו. הן תמיד נגמרות מהר ובטח שבחג השבועות. הכיף בהכנת פסטה שלא קיים חומר גלם שאי אפשר לעשות ממנו רוטב עבורה. בהכנת פסטות אין מקום לשמרנות והיצמדות למתכונים ואני ממש מתה על זה.

קרא עוד