פלפל חריף הוא ניצוץ של תשוקה.
כולו אנרגיה מחממת, ממריצה, מניעה לחיים.  

* פלפלים שלמים על מגש פס


תוספת פלפל תמיד תקפיץ את המנה. מומלץ מאד בחורף כמזון מחמם
אך בטח שלא נוותר עליו בקיץ (גם אם הוא יגרום לנו קצת להזיע). 

פלפל חריף עבורי הוא שחקן צוות שמעניק הרבה דלק ואופי למנה.

אז קבלו מתכון פשוט להכנה.
אפשר להכין תבנית שלמה של 25 פלפלים, להכין חלק ואת השאר השלמים לשמור במקפיא.
רק מזהירה אותך שהמטבח מתמלא באדי חריפות ויש שרגישים לריח העוצמתי הזה.


* סלט פלפל במקווקוות אוקיאנוס


מצרכים:

10 פלפלים ירוקים חריפים
5 עגבניות שרי מנומרות
2 שיני שום כתושים
מלח אטלנטי גס
לימון
שמן זית

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל- 200 מעלות
פורשים נייר אפיה על תבנית ומניחים את הפלפלים.
בעזרת מברשת מורחים עליהם שמן זית מכל הצדדים.
אופים בתנור עד לחריכה של הפלפלים כ 12- דקות. הופכים את הפלפלים ועוד כ- 5 דקות בתנור.
מוציאים את הפלפלים, מצננים מעט.
קוטמים את הקצוות העליונים של הפלפל. מוציאים את הגרעינים ומשאירים חלק מהם,
(השארת הגרעינים מוסיפה אקסטרה חריפות).
חותכים לרצועות לאורך, מניחים בקערה.
מוסיפים את העגבניות, תבלינים, מיץ לימון ומערבבים.
מוסיפים שמן זית. שוב ערבוב קל והסלט מוכן.

מצלחתים במקווקוות קטנה.

רצוי להכין שעה ויותר לפני הארוחה לספיגת הטעמים.
סלט נהדר כתוספת לכל מנה, לכריכים, לפסטה ואפילו לאורז.
ספרו לי איך יצא.

בתיאבון!



להגיש בכלים יפים זה 
לחבק את החיים
את האדמה 

את תוצרתה
לאהוב את עצמנו



צלחת מקווקוות מגיעה במגוון צבעים חיים ולך נותר רק לבחור.
אז מה הצבע שלך?

.*מקווקוות במגוון צבעים




רוצים לדעת מה חדש לפני כולם?

הצטרפו לניוזלטר שלי ואחת לתקופה אשלח לכם עדכונים על פריטים חדשים, סיפורים מאחורי הקלעים וגם על הטבות ומבצעים חמים.

לחצו להצטרפות -  ttps://bit.ly/3kubNUu

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.