קוביות דלעת בקינמון


1 דקות קריאה

הסתיו מגיע והדלעת מככבת. הנה מתכון קליל של קוביות דלעת, 

מתאים למנת פתיחה מתקתקה וגם לברכת ראש השנה.


קוביות דלעת בקינמון

פלח דלעת חתוך לקוביות, משולשים ושאר מצולעים, כן זה שווה את הנראות הסופית.
מוקפצות בשמן זית כ-4 דקות. 

לרוטב:
דבש וסילן מומסים במים חמים +
אבקת קינמון + מקל קינמון +
מעט ציפורן טחון +
פלפל שחור גרוס +
מלח אטלנטי דק

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
שופכים את הרוטב על הקוביות ומערבבים קלות.

מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מניחים על נייר אפייה בתוך תבנית לתנור לכ- 30 דקות או, עד השחמה קלה.
להגשה אפשר לפזר מעל שומשום קלוי.  

בתיאבון! 

סלט דלעת לראש השנה, צלחת קרמיקה צבעונית בעבודת יד, דינה גולני, דינגו קרמיקהריבועי דלעת במקווקוות

- עוד מקווקוות בחנות -

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.